Navigáció
Főoldal
Köszöntő
Magunkról
Megyei szövetségek
Tagjaink (térkép)
Tagjaink (lista)
Létesítményi hírek
Hagyományőrző Tagozat
Tűzoltóverseny Tagozat
Eredmények 2013
Hírek arhívum
Letölthető dokumentumok
Jogszabályok
Történelmi dokumentumok
Netkapcsolatok
Galéria
Keresés
Impresszum
Felhasználók
Online vendégek: 2

Online tagok: 0

Regisztráltak: 1,159
Legújabb tag: Wolf1

Félmilliárd az Önkéntes tűzoltóságoknak

Az Országgyűlés a költségvetési vitában az önkéntes tűzoltóságokra nézve rendkívül kedvező döntést hozott. A hosszú évek óta 120 millió forint, majd a tavalyi 300 millió után az önkéntes tűzoltó egyesületek támogatását, képviselői indítványra, 500 millió forintra emelte az országgyűlés.

Részletek


Dr. Balogh Imre Emlékpályázat

A BM OKF főigazgatója Dr. Balogh Imre özvegyének felajánlása alapján pályázatot hirdet a tűzvédelmi prevenció, vagy elhárítás területét érintő, a szakterület fejlődését, fejlesztését támogaó pályamű elkészítésére.


Közel 11 ezer esethez vonultak az MTSZ tagszervezetei 2014-ben

Hazánkban tavaly 57 ezer 264 tűzoltói beavatkozásra volt szükség az emberek élete és az anyagi javak megmentése érdekében, ebből a megújult MTSZ tagszervezetei közel 11 ezer esetben vettek részt a beavatkozásokban.


Megújul a Magyar Tűzoltó Szövetség

Történelmi jelentőségű változás előtt áll a tűzoltótársadalom: közel másfél évszázad után ismét egy országos és egységes szövetség képviselheti majd a tűzoltók érdekeit.


MTSZ TT 2015. január 17-én tartotta soros ülése

A Magyar Tűzoltó Szövetség Tűzoltóverseny Tagozata 2015. január 17-én tartotta soros ülését Budapesten a Tímár-teremben. Az MTSZ alapszabály változását követve a tagozat ezután mint  Magyar Tűzoltó Szövetség Tűzoltóverseny Bizottság (MTSZ TB) tevékenykedik a továbbiakban. 


Hagyományőrző Tűzoltók Országos Szimpóziuma
Második alkalommal rendezték meg
a Hagyományőrző Tűzoltók Országos Szimpóziumát,
Mezőcsáton.

Tűzoltó - kapocskupa
Vértessomló Önkéntes Tűzoltó Egyesület a Magyar Tűzoltó Szövetséggel egyetértésben megszervezi  az I. Országos Tűzoltó - kapocskupa versenyt.
 

Karácsonyi műsor

Karácsonyi műsor a Bethesda Gyermekkórházban

http://www.langlovagok.hu/kepek/9102_tuzoltok-karacsonyi-musora-a-bethesda-gyermekkorhazban-budapesten


ELADÓ!
A DUNAPACK LÉTESÍTMÉNYI TŰZOLTÓSÁGA
ELADÁSRA FELKÍNÁLJA
AZ ALÁBBI GÉPJÁRMŰVET

Nemzetközi tűzoltó konferencia előadásai

A Magyar Tűzoltó Szövetség szervezésében, 2014. szeptember 20-án Balatonföldváron, a szomszédos és visegrádi országok tűzoltószövetségének delegációi, valamint Felvidék, Székelyföld és Vajdaság önkéntes tűzoltóságainak képviselői vitatták meg az önkéntességgel kapcsolatos tapasztalataikat. Az elhangzott előadások honlapunkról most elérhetők.


Nemzetközi konferencia

A nagysikerű Nemzetközi Tűzoltó Szövetségi Elnöki Találkozó során minden résztvevő külön erre az alkalomra készített információs kiadványt vihetett haza, amely az MTSZ felépítését, érdemeit és erőfeszítéseit mutatta be.


VII. Nemzetközi Hagyományőrző Tűzoltó Verseny
A XIII. kerületben rendezték meg a
VII. Nemzetközi Hagyományőrző Tűzoltó Versenyt
szeptember 28-án.

Magyar versenycsapatok külföldi szereplése
Cseh Tűzoltó Szövetség
2014. szeptember 27-én rendezte az
V. Országos Tűzoltóversenyét
a felnőtt tűzoltórajok számára,
CTIF szabályok szerint.

Nemzetközi konferencia
Önkéntesek a fókuszban: nemzetközi konferencia
 
Nagy sikernek bizonyult a nemzetközi tűzoltó szövetségi elnöki találkozó 2014. szeptember 20-án.

Támogatási program
"MTSZ támogatás a határon túli egyesületeknek"
 
Balatonföldváron 2014. szeptember 20-án a Magyar Tűzoltó Szövetség által szervezet Nemzetközi Tűzoltó Szövetségi Elnöki Konferencián, a határontúli önkéntes egyesületek támogatási programjának keretén belül, légzőkészülékeket adtak át az erdélyi és a vajdasági önkéntes tűzoltóságok képviselőinek.

Tájékoztatás HOLMATRO képviselet és szervizről
Ezúton is tájékoztatom Önöket, hogy cégünk átvette a HOLMATRO RESCUE EQUIPMENT B. V. magyarországi képviseletét. A képviselet kizárólagos és teljes vertikumú, azaz nem csak az értékesítést, hanem az értékesítés utáni tevékenységeket is magában foglalja. A javítási és felülvizsgálati tevékenységünket az illetékes katasztrófavédelmi szerv M002/01/2014 számon nyilvántartásba vette.
 

Önkéntes tűzoltók képzése a Vajdaságban

A Magyar Tűzoltó Szövetség szervezésében és támogatásával 2014. augusztus 30-án Martonoson, illetve 31-én Horgoson (Szerbia) Kelemen Zsolt MTSZ alelnök,  Nyers István PMTSZ alelnök, Kóka ÖTE elnök és Bakó Mihály Nagykovácsi ÖTE parancsnoka oktatták a Délvidéki önkéntes kollégákat. A Kárpát-Haza Önkéntes Tűzoltó Hálózatának második képzők képzése rendezvényen közel 40 vajdasági település önkéntes tűzoltó parancsnokai, vezetői vettek részt. Voltak olyan önkéntest tűzoltó bajtársak, akik 120-130 km-re érkeztek a képzések helyszíneire mindkét nap!


Iszkaszentgyörgy ÖTE - 130. évforduló

Iszkaszentgyörgy Önkéntes Tűzoltó Egyesület 2014. szeptember 06-án ünnepelte megalakulásának 130. évfordulóját. A kastély udvarán tartott megnyitót követően a meghívott vendégek és a versenycsapatok a tűzoltó szertárhoz vonultak, ahol az ünnepi megemlékezés mellett kopjafaavatásra,majd ezt követően a kastélynál meghívásos hagyományőrző tűzoltóversenyre is sor került.


Biztosítás

Megkötötték az ÖTE-kre is vonatkozó biztosítási szerződést.

KIADVÁNY

Kedvezményes lehetőség
Fotók
Keressen a térképen!
Tagjaink