Navigáció
Főoldal
Köszöntő
Magunkról
Megyei szövetségek
Tagjaink (térkép)
Tagjaink (lista)
Létesítményi hírek
Hagyományőrző Tagozat
Tűzoltóverseny Tagozat
Eredmények 2013
Hírek arhívum
Letölthető dokumentumok
Jogszabályok
Történelmi dokumentumok
Netkapcsolatok
Galéria
Keresés
Impresszum
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 1,159
Legújabb tag: Wolf1

VI. Országos Hagyományos Tűzoltóverseny
 
2015. június 20-án, Szekszárdon zajlott a hatodik országos tűzoltóverseny, amelyben a magyarországi indulók mellett három vajdasági csapat is részt vett.
 
 

Eredmény

A IV. Bács-Kiskun Megyei Hagyományőrző Tűzoltó Verseny a Tiszakécskei Lovasnapok keretén belül került megrendezésre június 7-én, vasárnap. Bács-Kiskun megyében fontos szerep jut a tűzoltó hagyományok ápolásának. Minden évben az országos rendezvénysorozat egy fordulójának a megye valamely települése ad otthont. Idén sem volt ez másként. 

További részletek


KISMOTORFECSKENDŐ-SZERELÉSI BAJNOKSÁG
V. ORSZÁGOS
KISMOTORFECSKENDŐ-SZERELÉSI
BAJNOKSÁG
2. JAKAB LÁSZLÓ EMLÉKFUTAM
 

Változás a Nemzetközi Bizottság élén
Az MTSZ Nemzetközi Bizottságának élén Prof.dr. Bleszity Jánost Pimper László, a LTSZ alelnöke váltja.
Prof. Dr. Bleszity János nyá. tű. altábornagy, a Nemzetközi Bizottság eddigi vezetője a szervezet legutóbbi elnökségi ülésén hivatalosan is jelezte, hogy egyéb irányú elfoglaltságai miatt a továbbiakban nem tudja ellátni a Nemzetközi Bizottság vezetői feladatait.

Szlovén tűzoltó egyesület áruba bocsátja tűzoltóautóját és utánfutóját
Skakovci település (Szlovéniában található) Önkéntes Tűzoltó Egyesülete vagyunk. Egyesületünk árulja tűzoltó kocsiját és utánfutóját. Amennyiben úgy döntenek, hogy érdekli önöket a kocsink, van rá esély, hogy az utánfutót odaajándékozzuk. Nagyon örülnénk neki, ha ez a kocsi tűzoltókhoz kerülne.

Pályázati kiírás
Pályázat gumiabroncsok adományozására
fontos társadalmi feladokat ellátó civil szervezeteknek
 

Pályázati kiírás - Önkéntes mentőszervezetek

Pályázati kiírás az önkéntes mentőszervezetek 2015. évi támogatására.

A kiírás itt érhető el.


Megjelent a 2015. évi pályázati kiírás az önkéntes tűzoltó egyesületek támogatására

Pályázati kiírás az önkéntes tűzoltó egyesületek 2015. évi támogatására

A kiírás itt érhető el.


Gépjármű eladása
Hidasnémeti Község Önkormányzata ezúton eladásra kínálja IFA W 50 típusú AYA-659 forgalmi rendszámú tűzoltó gépjárművét.
 
A gépjármű 1988-as gyártású, 22.000 km-t futott, műszaki állapota közepes. A fogalmi enedély kb. 5 éve lejárt.
 
Irányár: 500.000.-Ft + ÁFA.

VII. Országos Tűzoltó Börze és Találkozó
 

SEGÍTSÉGKÉRÉS

Rugonfalváról kapott megkeresés alapján, Erdélyben élő nemzettársaink élet és vagyonbiztonsági igényét és törekvését támogatni kívánjuk, és erre kérjük Önöket is.


Koszorúzás Tűzoltó Nap alkalmából
A Tűzoltó Nap alkalmából a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság által rendezett ünnepi megemlékezés keretében meghívottként 2015. április 30-án Dobson Tibor tű. dandártábornok, a Magyar Tűzoltó Szövetség elnöke, és Kelemen Zsolt, a Budapesti Tűzoltó Szövetség elnöke koszorúzott ...

A Kárpát-medencei önkéntes tűzoltók konferenciájának előadásai
A MTSZ szervezésében 2015. április 17-19-én zajlott a szarvasi Liget Hotelben az az esemény, amelynek keretében megalakult a Kárpát Haza Önkéntes Tűzoltó Hálózat. A határon túli magyar önkéntes tűzoltó szervezetek részvételével április 18-án konferenciára is sor került.
 
 
 

Szigorodnak a formai követelmények az ÖTE pályázatok kiírásánál!
A BM OKF-től kapott tájékoztatás szerint az ÖTE pályázat kiírásának időpontjáról még nincs információ. Arról azonban igen, hogy a kategóriák és a finanszírozási lehetőségek több, mint valószínű, hogy bővülnek, azonban a formai követelmények szigorodnak.
 

Önkéntes tűzoltó hálózat alakult Szarvason

Megalakult a Kárpát Haza Önkéntes Tűzoltó Hálózat szombaton Szarvason. Grezsa István miniszteri biztos úgy fogalmazott, az egyesület tagjai megvalósítják azt a nemzetegyesítést, amely a kormánynak a nemzeti együttműködés rendszerében célja és feladata.


Új rendszerben ülésezett az MTSZ ÖTE Tagozata!

Az MTSZ átalakulásával és a Tagozatok megjelenésével a megyei Tűzoltó Szövetségek elnökei alkotják az MTSZ Önkéntes Tűzoltósági Tagozatát. Az elnökök részvételével zajlott az önálló tagozati ülés, amelyet Kelemen Zsolt alelnök, tagozatvezető nyitott meg, tájékoztatva a résztvevőket a legutóbbi tagozatülés óta eltelt időszakban történtekről.


Az Önkormányzati Tagozat céljai és munkaterve

Az MTSZ általános célkitűzései mellett nem szabad megfeledkeznünk a tagozatok terveiről és feladatairól sem. Ebben a bejegyzésünkben az Önkormányzati Tagozatról adunk hírt.


Az Önkéntes Tűzoltó Egyesületi Tagozat céljai és munkaterve

Az MTSZ általános célkitűzései mellett nem szabad megfeledkeznünk a tagozatok terveiről és feladatairól sem. Ebben a bejegyzésünkben az Önkéntes Tűzoltó Egyesületi Tagozatról adunk hírt.


A Létesítményi Tagozat céljai és munkaterve

Az MTSZ általános célkitűzései mellett nem szabad megfeledkeznünk a tagozatok terveiről és feladatairól sem. Ebben a bejegyzésünkben a Létesítményi Tagozatról adunk hírt.


A bizottságok

Az MTSZ általános célkitűzései mellett fontos ismertetnünk a bizottságok feladatait és tervezett eseményeit is: ebben a bejegyzésünkben erről olvashatnak az érdeklődők.


Tűzoltó gépjárműfecskendő Böhönyéről Gyimesközéplokra

Nemcsak gépjármű, hanem felszerelések és a melléjük párosuló oktatás is segítse a Kárpát medencei tűzoltó együttműködést. Ennek jegyében – sokak összefogásának eredményeként – zajlott egy hétvége Gyimesközéplokon, segítve a helyiek erőfeszítéseit. 

KIADVÁNY

Kedvezményes lehetőség
Fotók
Keressen a térképen!
Tagjaink