Navigáció
Főoldal
Köszöntő
Magunkról
Megyei szövetségek
Tagjaink (térkép)
Tagjaink (lista)
Létesítményi hírek
Hagyományőrző Tagozat
Tűzoltóverseny Tagozat
Eredmények 2013
Hírek arhívum
Letölthető dokumentumok
Jogszabályok
Történelmi dokumentumok
Netkapcsolatok
Galéria
Keresés
Impresszum
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 1,159
Legújabb tag: Wolf1

Tűzoltó verseny
VII. Székesfehérvári Hagyományőrző tűzoltó verseny
2014.  május 11.
 

 


Versenykiírás
V. Országos Hagyományos Tűzoltóverseny
2014. június 7 - 8.
 

Tűzoltó motoros felvonulását

A Tokaji Önkéntes Tűzoltó Egyesület idén is megrendezi a korábbi években már többször sikeresen lebonyolított tűzoltó motoros felvonulását.

Részletek


Országos Tűzoltó Találkozó 2014.

A Magyar Tűzoltó Szövtség elnöksége a Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület kezdeményezésével és velük együttműködve 2014. május 3-án Pilisszentiván Sportpályán Országos Tűzoltóbörzét és Találkozót szervez.

Részletek


Köszönő levél

NEA támogatás 2014.

A köszönő levél ITT olvasható!


PÁLYÁZATI KIÍRÁS
AZ ÖNKÉNTES TŰZOLTÓ EGYESÜLETEK 2014. ÉVI TÁMOGATÁSÁRA
 
Magyarország 2014. évi központi költségvetéséről szóló 2013. évi CCXXX. törvény a Belügyminisztérium fejezeti kezelésű előirányzatai között támogatást biztosít az önkéntes tűzoltó egyesületek részére.

A Magyar Tűzoltó Szövetség segíti a határon túli önkénteseket

A Kárpát-medence önkéntes tűzoltóságai közötti szakmai kapcsolatok kiépítése, a képességek fejlesztése, a közösségek összefogása és az ezekhez kapcsolódó szakmai rendezvények megvalósítása érdekében 2014. április 1-jén együttműködési megállapodást kötött a Magyar Tűzoltó Szövetség és a Nemzetstratégiai Kutatóintézet.


Ismét megrendezik a III. Bács-Kiskun Megyei Hagyományőrző Tűzoltó Versenyt
Ezúton tisztelettel meghívjuk önöket a 2014. április 26-ára az III. Bács-Kiskun Megyei Hagyományőrző Tűzoltó Versenyre, mely kocsifecskendő és mozdonyfecskendő kategóriákban kerül megrendezésre. 

Országos Tanács ülés

Emlékeztető a MTSZ 2014. február 25-én Budapesten megtartott OT üléséről.

Részletek


Pályázati felhívás

DR. BALOGH IMRE EMLÉKPÁLYÁZAT

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója Dr. Balogh Imre özvegyének felajánlása alapján pályázatot hirdet a tűzvédelmi prevenció, vagy elhárítás területét érintő, a szakterület fejlődését, fejlesztését támogató pályamű elkészítésére.
A pályázati felhívás ITT tölthető le.

Elnökségi ülés 2013. szeptember 18.

A Magyar Tűzoltó Szövetség elnökségi ülést tartott 2013. szeptember 18-án, melynek emlékeztetője a mellékelt pdf-ben olvasható.


Biztosítás

Megkötötték az ÖTE-kre is vonatkozó biztosítási szerződést.


Térkép

/data/terkep.jpg


Helyzetjelentés az önkéntes tűzoltókról

Hazánkban a közel 1100 tűzoltó egyesületből mintegy 700 rendelkezik a helyi adottságokhoz igazodó tűzoltási, műszaki mentési képességgel, amely megközelítőleg 400 különböző célú beavatkozásra alkalmas tűzoltó gépjárművet jelent. Az egyesületek tagjai önként, fizetség nélkül, szabadidejükben működnek közre a székhelyük szerinti település (esetleg a szomszédos települések) tűzmegelőzési, tűzoltási és műszaki mentési feladatainak ellátásában. Az előbbiek mellett nagy gondot fordítanak a helyi, illetve a tűzoltóhagyományok ápolására, a közösség összetartására és az utánpótlás nevelésére.

 

Fotók
Keressen a térképen!
Tagjaink