Navigáció
Főoldal
Köszöntő
Magunkról
Megyei szövetségek
Tagjaink (térkép)
Tagjaink (lista)
Létesítményi hírek
Hagyományőrző Tagozat
Tűzoltóverseny Tagozat
Eredmények 2013
Hírek arhívum
Letölthető dokumentumok
Jogszabályok
Történelmi dokumentumok
Netkapcsolatok
Galéria
Keresés
Impresszum
Felhasználók
Online vendégek: 3

Online tagok: 0

Regisztráltak: 1,159
Legújabb tag: Wolf1

ELADÓ!
A DUNAPACK LÉTESÍTMÉNYI TŰZOLTÓSÁGA
ELADÁSRA FELKÍNÁLJA
AZ ALÁBBI GÉPJÁRMŰVET

Nemzetközi tűzoltó konferencia előadásai

A Magyar Tűzoltó Szövetség szervezésében, 2014. szeptember 20-án Balatonföldváron, a szomszédos és visegrádi országok tűzoltószövetségének delegációi, valamint Felvidék, Székelyföld és Vajdaság önkéntes tűzoltóságainak képviselői vitatták meg az önkéntességgel kapcsolatos tapasztalataikat. Az elhangzott előadások honlapunkról most elérhetők.


Nemzetközi konferencia

A nagysikerű Nemzetközi Tűzoltó Szövetségi Elnöki Találkozó során minden résztvevő külön erre az alkalomra készített információs kiadványt vihetett haza, amely az MTSZ felépítését, érdemeit és erőfeszítéseit mutatta be.


VII. Nemzetközi Hagyományőrző Tűzoltó Verseny
A XIII. kerületben rendezték meg a
VII. Nemzetközi Hagyományőrző Tűzoltó Versenyt
szeptember 28-án.

Magyar versenycsapatok külföldi szereplése
Cseh Tűzoltó Szövetség
2014. szeptember 27-én rendezte az
V. Országos Tűzoltóversenyét
a felnőtt tűzoltórajok számára,
CTIF szabályok szerint.

Nemzetközi konferencia
Önkéntesek a fókuszban: nemzetközi konferencia
 
Nagy sikernek bizonyult a nemzetközi tűzoltó szövetségi elnöki találkozó 2014. szeptember 20-án.

Támogatási program
"MTSZ támogatás a határon túli egyesületeknek"
 
Balatonföldváron 2014. szeptember 20-án a Magyar Tűzoltó Szövetség által szervezet Nemzetközi Tűzoltó Szövetségi Elnöki Konferencián, a határontúli önkéntes egyesületek támogatási programjának keretén belül, légzőkészülékeket adtak át az erdélyi és a vajdasági önkéntes tűzoltóságok képviselőinek.

Önálló beavatkozás, SMS-riasztás, pályázatok

A többi között ezekről a témákról esett szó szeptember tizenharmadikán, az önkéntes tűzoltó egyesületek régiós konzultációján. Az egyesületeket a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hívta találkozóra, a főigazgatóságon megtartott első értekezleten a Fejér, a Nógrád, a Pest megyei és a budapesti önkéntes tűzoltó egyesületek képviselői vettek részt. A rendezvénysorozatra – amelynek még öt állomása lesz – Magyarország összes önkéntes tűzoltó egyesületének vezetőjét meghívták.


Tájékoztatás HOLMATRO képviselet és szervizről
Ezúton is tájékoztatom Önöket, hogy cégünk átvette a HOLMATRO RESCUE EQUIPMENT B. V. magyarországi képviseletét. A képviselet kizárólagos és teljes vertikumú, azaz nem csak az értékesítést, hanem az értékesítés utáni tevékenységeket is magában foglalja. A javítási és felülvizsgálati tevékenységünket az illetékes katasztrófavédelmi szerv M002/01/2014 számon nyilvántartásba vette.
 

Önkéntes tűzoltók képzése a Vajdaságban

A Magyar Tűzoltó Szövetség szervezésében és támogatásával 2014. augusztus 30-án Martonoson, illetve 31-én Horgoson (Szerbia) Kelemen Zsolt MTSZ alelnök,  Nyers István PMTSZ alelnök, Kóka ÖTE elnök és Bakó Mihály Nagykovácsi ÖTE parancsnoka oktatták a Délvidéki önkéntes kollégákat. A Kárpát-Haza Önkéntes Tűzoltó Hálózatának második képzők képzése rendezvényen közel 40 vajdasági település önkéntes tűzoltó parancsnokai, vezetői vettek részt. Voltak olyan önkéntest tűzoltó bajtársak, akik 120-130 km-re érkeztek a képzések helyszíneire mindkét nap!


Iszkaszentgyörgy ÖTE - 130. évforduló

Iszkaszentgyörgy Önkéntes Tűzoltó Egyesület 2014. szeptember 06-án ünnepelte megalakulásának 130. évfordulóját. A kastély udvarán tartott megnyitót követően a meghívott vendégek és a versenycsapatok a tűzoltó szertárhoz vonultak, ahol az ünnepi megemlékezés mellett kopjafaavatásra,majd ezt követően a kastélynál meghívásos hagyományőrző tűzoltóversenyre is sor került.


Hagyományőrző Tűzoltó Verseny
A XIII. kerületi Hagyományőrző Önkéntes
Tűzoltó-és Sport Egyesület megrendezi a
VII. Nemzetközi Hagyományőrző Tűzoltó Versenyt

Részletek


Együttműködési megállapodás
A kölcsönös együttműködésről és a tűzvédelemmel
kapcsolatos tapasztalatok cseréjéről.

Megállapodás


EDR rádió támogatás

További 26 önkéntes tűzoltó egyesület részesül EDR rádió támogatásban.

 


Támogatás

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója jóváhagyta az önkéntes tűzoltó egyesületek támogatására biztosított 300 millió forint elosztására tett javaslatot.

Az elosztás támogatási kategóriánként látható.

 

ÖTE 2014. pályázat - közzététel
ÖTE 2014. pályázat - oktatás
ÖTE 2014. pályázat - technikai-eszköz
ÖTE 2014. pályázat - védőeszköz
ÖTE 2014. pályázat - összeg

FELHÍVÁS
FELHÍVÁS!
 
Beteg kollégánk gyógyulásának elősegítésére
 
 
A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Közép-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltség, X. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományában, készenléti szolgálatot ellátó kollégánk súlyos betegséggel küzd. Az orvostudomány mai állása szerint már csak a génterápia maradt lehetőségként, amivel talán megállítható, illetve kezelhető a betegsége. Ehhez viszont komoly anyagi támogatásra lenne szükség. Így megadható számára az esély a gyógyulásra.
 
Az anyagi támogatásra szánt összeget a Budapesti Tűzoltó Szövetség számlájára (OTP Bank számlaszám: 11708001-20390743) „gyógyításra” megjelöléssel lehet befizetni.
Kérjük minél többen segítsék bajtársunk gyógyulását!
 
 
 
Köszönettel: 
Budapesti Tűzoltó Szövetség
 

Biztosítás

Megkötötték az ÖTE-kre is vonatkozó biztosítási szerződést.

KIADVÁNY

Fotók
Keressen a térképen!
Tagjaink